VAN / İPEKYOLU - Vestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü Deprem Tatbikatı

Haz

2022 2023 Eğitim öğretim yılı sene sonu karne törenimizi gerçekleştirdik.

Haz

Kariyer Günleri ve Yolumuzu Aydınlatan Kandiller Projesi kapsamında, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Zühre ŞENTÜRK, Dr. Şahenk Süheyla DABBAĞOĞLU, Eczacı Dr. Gonca BOZKURT, Uzm.Psky. Özlem ÖLMEZ ve Diyetisyen Şevin METE okulumuza  konuk oldular.

Haz

2022/2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde öğretmenlerimizin özverisi ile üretilen ve birbirinden değerli ürünler ile  etkinliklerin yer aldığı Yıl Sonu Kermesimizi gerçekleştirdik. Gerek Programın hazırlanmasında gerekse öncesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğrencileri(11/C), Alan öğretmenleri eşliğinde Van Müzesini ziyaret etti. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Vangölü Aktivistleri Derneği, ''Van Gölü Havzası Koruma Eylem Planı'' kapsamında, Van Gölü farkındalığını artırmak amacıyla lise düzeyi eğitim programlarının 35'incisini okulumuz öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

Muğla'da gerçekleştirilen Türkiye Genç Erkekler ve Kadınlar boks şampiyonasında ilimizi 75 kg genç kadınlarda temsil eden okulumuz 12/B sınıfı öğrencilerinden Özlem ASLAN Türkiye ikincisi olmuştur. İlimiz adına kazandığı başarıdan dolayı öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

2 Nisan Van'ın Kurtuluşunu Kutlama Programı okulumuzda coşkuyla gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmen evlerinde misafir edilen çocuklar, aileleriyle birlikte Edremit ilçesinde bulunan Turizm Uygulama otelinde uçurtma şenliğiyle neşelendi.Baharın gelişiyle beraber açık havada uçurtma uçuran çocuklar, Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğretmen ve öğrencilerinin (11/C) hazırladığı etkinliklerle eğlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin kaynağı için tıklayınız

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Yolumuzu Aydınlatan Kandiller projesi kapsamında eski Adıyaman ve Hakkari İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, öğrencilerimizle Mevlana haftasında 'Mevlana konulu' hasbihal gerçekleştirdi.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Şahende ZENGİN,(10/D) Özlem ASLAN,(12/B), Melek ASLAN(10/B) Gençler boks A ve B kategorilerinde il birincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Semra ERTAŞ'ı tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Eda EKİNCİ,(9/A) Revşan BOZBAY(10/D), Aynur OCAKÇI(9/D) Genç Kızlar DART müsabakalarında  il üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Cemil GEZİN'i tebrik ediyoruz.

Ara

2022-2023 Okul Sporları kapsamında düzenlenen Genç kızlar A kategorisi Bilek güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden

12/B Sınıfından ( Makine ve  Tasarım Alanı) Özlem ASLAN

75+ da sağ kolda il birincisi, sol kolda il ikincisi;

11/E Sınıfından (Yiyecek İçecek Alanı) Dilara ACAR 45 kg da sağ kolda il üçüncüsü, sol kolda il dördüncüsü;

11/E Sınıfından (Yiyecek İçecek Alanı) Melise  AYIK 60kg da sağ kolda  il üçüncüsü;

11/C Sınıfından (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı) Zeynep TAŞKIN 60 kg da sol kolda il üçüncüsü ;

11/E Sınıfından (Yiyecek İçecek Alanı)  Deniz BOZKURT  50 kg da sağ kolda il üçüncüsü olmuştur . Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Öğrencileri birer çiçek görüp onların en nadide şekilde yetişmesi için her türlü gayreti gösteren Geleceğimizin Mimarı öğretmenlerimizin bu özel günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.