VAN / İPEKYOLU - Vestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Okulumuz 9.Sınıf öğrencilerine yönelik  rehberlik ve yönlendirme faaliyetleri kapsamında   alan ve dal tanıtım faaliyetleri düzenlendi. Tanıtım faaliyetleri okulumuz alan şefleri ve meslek öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi. Tanıtım faaliyetleri ile  öğrencilerimizin, ilgi ve yeteneklerine en uygun alanı ve mesleği seçmeleri hedeflenmiştir.Bu alanlar: Çocuk Gelişimi,Mosa Tasarım Teknolojileri,Konaklama ve Seyehat Hizmetleri,Tasarım Teknolojileri, Yiyecek İçecek Hizmetleridir.Tanıtım faaliyetlerinde emeği geçen  alan şeflerine, meslek dersi öğretmenlerimize teşşekür ederiz.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle düzenlenen  "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında lise görsel kategoride birinci seçilen

öğrencimiz Somaye NOHSENİ ' ye  ödülü, Vali Mehmet Emin BİLMEZ' in katılımıyla

gerçekleşen törende verildi.

Haz

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak , yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla

Yeşilay tarafından gerçekleştirilen "SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK " yarışmasında Görsel kategoride; okulumuz Tasarım Teknolojileri bölümünden

11. sınıf öğrencimiz "Somaye MOHSENİ" Van İl 1. si olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Vestel MTAL ailesi  olarak bir başarıya daha adım atmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Haz

Okulumuz öğrencilerimize yönelik Afet Farkındalık Eğitimi verilmiştir.Afet riskine karşı hep birlikte...

Kas

Alanında uzman startup´ların konuşmacı olarak yer aldığı zirvenin finali İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezinde yapıldı. Vestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden on beş kişilik bir gurupla katıldığımız MZV GENÇLİK ZİRVESİ´nde birbirinden değerli konuşmacıları dinleme, Türkiye´nin girişimci adaylarıyla aynı atmosferi paylaşma, Alanında zirveye ulaşmış startup´ların başarı hikayelerinden feyz alma ve Ahmet Nazif Zorlu Beyefendi ile tanışma olanağı bulan öğrencilerimizin sevinci görülmeye değerdi.  Mehmet Zorlu Vakfının ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona Türkiye´nin her yerinden yoğun bir katılım sağlandı.

Bu vesileyle tüm sevecenliği ve güleryüzü ile Gençlik Zirvesi boyunca bizi hiç yalnız bırakmayan Mehmet Zorlu Vakfı İnsan Kaynakları Genel müdürü sayın Zeynep Tarhan Hanım´a, Zorlu Vakfı insan Kaynakları Genel müdür yardımcısı Sayın Elif Alan Hanıma, yoğun programına rağmen program aralarında öğrencilerimize vakit ayıran Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Nazif Zorlu Beyefendiye sonsuz  sevgi ve şükranlarımızı sunarız.